Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar rendezvények

2011.04.09

Magyar irodalmi est

"Hozd el a kedvenc magyar köteted, versed, novellád.."
Április 29-én, pénteken

Horváth Judit az aarhusi egyetem kelet-európai tanulmányok lektora tart elôadást Gion Nándorról és a Virágos katona címû alkotásáról. Gion élvezetes stílusa bármilyen nyelvre fordítva is magával ragadná az olvasót Horváth Judit véleménye szerint. Az irodalmi estet magyar és angol nyelven tartjuk. A felolvasás után mindenkikenek lehetôsége nyílik a saját kedvenc irodalmának bemutatására.

http://www.ungarsk-dansk-forening.dk/index.php/aktiviteter

Idôpont: 18.00
Helyszín: Frivilligcenter Aarhus, Grønnegade 80, 1.sal, 8000 aarhus C
Belépô ára: 20 korona. A regisztrált tagjaink számára ingyenes a belépô.
Regisztráció az eseményre a következô mail címen keresztül történik: csilla@ungarsk-dansk-forening.dk

picture-2.png

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nykobing Falster

(Dr Gaal Krisztina, 2016.02.29 04:24)

Tisztelt Magyarok!
A kovetkezo par honap soran gondolkozom azon, h kardiologuskent az itteni korhazban dolgozzak. Egyebkent Debrecenbol jovok, mar Svedorszagban is dolgoztam. Edesanyam 71 eves, nyugdijas tanarno, csak ketten vagyunk kis csaladunkban. Szeretnem kivinni es szeretnem, ha ott lakna, de ehhez ismerni szeretnem, h van-e ebben a varosbsn magyar kozosseg, esetleg senior kozosseg, akik tamogatnak. En meglehetosen konnyen beilleszkedek, de omiatta aggodom. Eddig meg egy orszagba sem jott velem lakni. Barmely informaciot szivesen vennek, tisztelettel, Krisztina

erdeklodes :)

(Lia, 2011.02.17 11:13)

Erdeklodni szeretnek, hogy mostanaban lesz-e valamilyen Magyar talalkozo?
Kedves Orsi, mi a cime annak a honlapnak amit keszitetek? Erdekelne minden informacio es program:)
Koszonom

http://dafi.elivepage.com/

(Orsi, 2010.08.05 21:35)

Szia Csilla!
Szerettem volna mail-t írni neked, de nem találtam a lehetőséget rá. Azért írok, mert mi is készítünk egy honlapot, és főként a Koppenhága környéki embereket fognánk össze, de emellett hasznos infókat is tennénk fel a honlapra. Jó lenne kicsit összedolgozni. Ha van lehetőséged, kérlek írj!
Üdv, Orsi

munkatársat keresünk

(Stern Péter, 2009.09.07 12:48)

Tisztelt Fórum ! Mi egy budapesti cég vagyunk . Tevékenységünk arra irányul , hogy európai országokból a fogászati kezelésüket Magyarországon végeztetni kívánók részére kezelést és utazást szervezünk . Jelenleg Svájcban , Angliában és Franciaországban működünk . Szeretnénk Dániában is tevékenykedni , ezért keresünk olyan helyismerettel rendelkező illetőt aki dániai partnerünk lehet .
Olyan személyt keresünk , aki kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik , sok embert ismer , jó szervező . Feladata az , hogy fogászati problémákkal küzdő pácienseket keressen . A feladat részmunkaidőben , munka mellett is végezhető .
Ha ez érdekes lehet az Ön számára , kérem írjon részletesen önmagáról , mi pedig szívesen küldünk további részletesebb tájékoztatót tevékenységünkről .
Üdv.: Stern Péter sternp@t-online.hu

KURTIFERENC@YAHOO.COM

(KURTI FERENC LASZLO, 2009.03.06 19:47)

Erdekelnenek a talalkozok,itt elek Daniaban.